Вiкно можливостей!

Михаил Онищенко
                Вікно  можливостей!

Вікно  можливостей,  у  людства,  воно  же  на  певний  час,
Господи,  будь  милосердний!  Спаси  й  помилуй,  нас!
Ми  всі,  нерозумні  малі  діти,  блукаємо  в  пітьмі,
Як  нам,  вже  далі,  жити?  Чи  виберемось  самі?

До  Сонця  руки  здіймаю  і  Тебе,  Господе,  прошу, 
Кажу  Тобі - люблю,  без  краю,   більше  не  грішу!
Лише  з  любов'ю  в  серці  жити!  Господь,  усім  заповів!
Як  десять  заповідей  зрозуміти - розповів.

Вікно  можливостей,  у  людства,  воно  на  певний  час...

                08:00.25.03.2018.