Прошло време

Драгана Старчевич
Прошао је бол
Прошли су сни
Прошло је време
И љубав с њим

Завршила се једна ера
Дубоких осећања
И сећање на згаришта
Неиспуњених обећања

Све је то одавно иза мене
И као да никада не беше
Као да то више нисам ја
На фотографијама среће


Београд, 25.3.2018.