Я все життя учусь...

Анатолий Анненко
Я все життя учусь, учусь.., -
                багатий досвід маю.
Але розумнішим чомусь
                себе не відчуваю.

Іду стежинами життя -
                знов гулі набиваю.
Хоча не знаю до пуття,
                куди я шкандибаю.

Природу-Матінку люблю,
                надіюся на Небо.
Та часом щось таке роблю,
                у чім нема потреби.

...А чи не так наш рід людський:
                чужих планет дістався,
але в Історії Земній,
                в собі не розібрався...

Та при незграбності такій
                ось це я твердо знаю:
Що ти, дружино, - світоч мій,
                що я тебе кохаю!