на Iвана, на Купала...

Зозуля Юрий Павлович
                Братове, Сестри, Ненечко, — Будьмо й Святкові!
                Але ж... Ні-ні: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня!
                Малючок-малюночок-слів-спів-мов-змов; Щасти!
                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

на Івана на Купала
юнь чар-зілля скрізь шукала...

                при вогнях небесних й нижчих,
                у піснях з чудес найближчих:
                й на кохання — назбирала!

на Івана на Купали
світ, природа й не дрімали...

                таємниці видавали,
                щедро в їхню суть впускали:
                все, що мали, — те й роздали!!

на Івана ж лиш Купала...

                а глибінь й звиш — квітувала!!!