Понад усе!

Валентин Бугрим
УКРАЇНА була і є понад усе!
Життя без неї є пусте.
Бо вона Матінка рідненька,
як ці вродливиці – гарненька!
І оберіг вона, і втіха,
де б ти не жив, куди б не їхав.
Вона Сумління і Вітчизна,
ласкава, добра, бува й грізна.
Любімо Матінку благеньку, –
єдину в світі свою  Неньку...!!!... В.Б. 11:33. 27.03.2108 р. м.Київ
Світлина: