Надiяку на Гiлляку!

Мерси Боку
             * * *

Надiяку - на Гiлляку!
Хунто-Злодiйку - лови!
Рви ротяку - та горляку!
Ще й хвостяку їй дави!

При за грати - сатаняку!
На кiчман її - вали!
Хоч пiдкуй - цю кобиляку!
Хоч дрючка їй - та вломи!

Розшматуй її - ЗМI-яку!
Взад-Майдан їй - возлюби!
Трахни - врештi-решт На-Дяку!
Сексуально - завали!

              * * *

           25.03.18