Подяка читачам

Владимир Солошенко
Вдячний завжди я  своїм читачам,
Адже читають вони і в ночі.
Серед них є невідомі, ще нам,
Скиньте ви маску, якщо читачі!
Ті, що зайшли із моєї сторінки,
Це невідомі, яких не багато.
В списку моєму для них є оцінки,
Зло тут посіять, для них це як свято.
Більшість моїх читачів-це поєти,
Я поважаю за їх допомогу.
І теж люблю прочитать їх куплети...
Кожен в поезії має дорогу.