Трема

Олись Лапковский
Мій хлопчику,
 Легесенько беру прядки твого волосся, і пальці тремтять від солодкого почуття.
 Трема між твоїми різцями, як трема над Ї.
 Бажати тебе – найбільша насолода, яку перевершить хіба що, бути в тобі.
 Залишмо  фізіологічні подробиці, хто у кому.
 Адже у нас усе спільне, хлопчику мій.
 І навіть, якщо я кажу: «хлопчику мій», «мій та твій» у минулому.
 Тепер я казатиму: «Наша Величність».
Гарненькі дві крапки над Ї.