Я просила

Гойнолка
Я питала у Бога -
навіщо
Ти на схилі мені її дав?..
Та згори -
де ці сили найвищі -
Він нічого мені не сказав...

Я благала Його -
Забери
З мого серця ці муки людськії...
Та почула натомість згори -
Це твій шлях і єдина надія...

Я просила -
мені поможи,
Вітер в полі любов хай розвіє...
Та почула - 
Її  бережи,
Бо що просиш, ти не розумієш.

Я питала, благала, просила.
Він почув
Та її не забрав.
Я змирилася... і полюбила...
Це найкраще, шо Бог мені дав...