One perfect dream...

Вероника Пархоменко
One perfect dream has filled my life all over.
It's just like air kiss, that fortune sends.
My burning soul, that highly wants to hover,
Is given wings while staying in your hands.



* Один прекрасный сон заполнил всю мою жизнь.
Это как воздушный поцелуй, посланный судьбой.
Моей пылающей душе, что так сильно желает парить,
Даны крылья, пока она остаётся в твоих руках.