Ти м1й покров

Ольга Назарова 4
Вкриваєш милістю Своєю, мов щитом.
Ти мій покров! Хто вищий над Тобою?!
Ти моя правда, дорога, і життя, й любов -
Даруй це твердо, міцно, назавждИ засвоїть.

Даруй незламну, непохитну віру в Тебе,
Наповни силою Твоєю аж по вінця.
Нехай відкриється Твоя любов і небо
Святе і чисте і прекрасно-вічне.

Здіймаю погляд кожну мить до Тебе.
Нехай наповнить серце Твоя святість.
В Тобі я маю кожну мить потребу.
Мені завжди потрібні Божий мир, любов і радість.

Така мала, безсила, нікчеменна,
Але з Тобою все я подолаю.
Ти доведеш і я прийду до Тебе
У Царство Боже, вічне і безкрає.