Мрii

Наталя Мазур
Сьогодні дуже хочеться мені
Втекти від справ чимдуж кудись подалі,
Ловити сонця промені ясні,
Запорошити одяг і сандалі.

Побачити, як ранок прилетів,
Як сонце мружить радісно повіки,
Як хмари виростають із полів,
Та йдуть убрід через бурхливі ріки.

Чи соколом злетіти в небеса,
І осідлати вітер легкокрилий.
Почути у пташиних голосах
Пісні народні сокровенно-щирі.

О, мій читачу, усміхом своїм
Ти можеш дорікнуть мені чимало,
Що це все не можливо, а утім
У мріях я уже там побувала.

2017-03.2018р.