Шарада 207

Любовь Цай
№207


Два катрени й два терцети
Вірш складають цей ліричний,
Люблять дуже всі поети
Тую форму поетичну.

Є одна частина слова…
Нумо другу добувати!
В поетичнім світі знову
Будем ми її шукати.

Вірш японській пригадайте
Мелодійний та чудовий,
Другий склад у нім хапайте,
Щоб нове зложити слово.

Це – дзвіночок, ним годиться
Панні кликати служницю.