Претензiя мамi

Тетяна Лыстоноша-Парамонова
Мужчины косяком — и мимо, мимо…
Наталья Резник
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Алло!
Мамо, це ви?
Вас погано чути.
Чого дзвоню?
Претензію вам висказати.
Ви мени що обіцали у дітинстві?
Забули?
Так я вам зараз нагадаю...

Кричить, так что натовп оглядаеться на неї. Вона у парку на лавці сидить і по мобільці размовляе з мамою, яка десть там)))(((

... Ви мені усі вуха прожужжали, что я красуня, якіх більше у світі нема?
Так мої подруги і просто знайомі давно заміжні, а я навіть вдовою стати не змогла!
І у цьом ви винні!
Як чому?
А хто казав, что Жорик мені не пара?
А у нього була жила площа на Крещатнику!
Ну і що з того, що у коммунальці!
Єї розселили і усі мешканці комуналки отримали у примісті квартири. Я чула, що Жорик від радощі потім помер, а його жінка встигла продати ту кімната до росселення і тепер живе біля Держіадміністраціі.


продовження пізніш... треба поміркувати...


19.03.2017