74. Закололи порося!

Людмила Мадзур Анатольевна
Закололи порося, хлопці хвостик з’їли,
Хвостик був такий смачний, що вухів захотіли.
Підійшли просили Папу, щоб він дав їм вуха,
Папа весело сказав, як буде заверуха.
Лінда весело хвостом коло дітей махала,
Що дамо їй костомашки вона точно знала.
Як їй дали костомашки, то стала їх гризти,
З цим добром вона під стіл старалась залізти.
А коли всі кості згризла добавки чекала,
В очі жалібно дивилась і хвостом махала.
Но Сірожа і Богданчик все начисто з’їли,
З Ліндою ділитись вони не хотіли.
Нажарили свіжини, за столом всі сіли,
Випили по чарочці, тай свіжину їли.
15.08.03 р.