РАГЪ

Пакизат Фатуллаева
Вучиз икьван энгел жезва
Вилив хвей гатфар?
Чуьлда гарар бетер жезва,
Хуьрелни - марфар.

Чимивилихъ хьанва ц1игел
Инжи векьин фин,
Муг ич1изма чуплах хилел,
Тарар я сефил.

Амма рага кьуразва къван,
Чуру жезва дагъ,
Агь, дуьньядал гъида на чан,
Тек са йикъан рагъ!