Нi благ не ждiть, нi правди, нi любовi

Руслан Церковный
Ні благ не ждіть, ні правди, ні любові,
Воно приходить кожному в свій час.
Це фарби, це тяжкі малюнки долі,
Які з роками вирізняють нас.

Краса у неба і в зірок зітханні,
Що срібло тчуть, немов небесні ткалі.
Під ними, в тишині, живуть в коханні
Й плекають сни покинуті роскалі.

_______________________
© R. Tserkovnyy, 2018