Словами з драних вух

Ицхак Скородинский
Зірнючками,
гвоздючками,
в роздутiй  бощщці тiй,
рояться
пихслі,
шмихслі,
завислі,
в чорневі...

Та ось,
як вилітають
словами з драних вух,
відразу ж і зникають...

У безвість, хоч убий!!!