Вiйна, на жаль, годин не лiчить

Руслан Церковный
Війна, на жаль, годин не лічить,
А ні в пустелі, ні в лісах...
Одне - чужі життя калічить,
І страхом лине в голосах.

На цій землі так повелося, -
Ненависть видіти і зброю.
І людям все-таки вдалося
Усе оплакати війною.

___________________________
©R. Tserkovnyy, 2018