Ягоди калини

Стас Пуцик
Достигають ягоди калини
В нашому поліському саду.
Деж ти, скажи моя єдина
Обізвись- й до тебе я прийду

Прилечу у сад немов пташина,
Тільки ж обізвися мила, ти!
Я до тебе ангелом прилину,
Ангеллом кохання й доброти

Будуть солов і для нас співати
І весна у серці розцвіте
Я ж тобою буду милуватись
Доки зійде сонце золоте

І калина буде прихилятись,
Ягодами ніжно лоскотать,
Ми з тобою будем цілуватись
І про це ніхто не буде знать