Шта да ти кажем?

Драгана Старчевич
Шта да ти кажем
Да не буде лаж
Јер истина често
Уме да заболи

Ја немам разлог
Да те вређам
На твоје ране
Да додајем соли

Шта да те питам?
Што питала нисам
Да одговор не буде
Потпуна тишина

И сада добро знам све
Потребе за речима нема
Јер тишина значи – не
Не постоји ниједна тема

Не знам да ли те срећа прати
И да ли ти је живот леп
Јер ако јесте тад није важно
Да л видиш добро или си слеп


Београд, 1.4.2018.