Жанылсынга

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Жанылсын ! коріктісін, коріктісін.
Сынгырлап естіледі куміс кулкін.
Буралып билегенде ортада сен,
Аккудай айдындагы корінесін.

Коркіне акылын сай калкам сенін.
Байшешегі озін гой гул коктемнін.
Озінді сагынышпен еске аламын,
Барганда кабинетке Жаныл сенін.

Аккуы Актобенін озін шыгар.
Келгенде акку колге коктем шыгар.
Кондырган акку кусты айдынына,
Жігітте арман шіркін болмайд шыгар.