С тобой

Мироненко Сергей Минск -2
По мотивам произведения http://www.stihi.ru/2009/02/18/1438
(Мария Магдалена Костадинова)

С теб

По пътя
на изминал ден
докосвам
твоя образ
на ваятел
и тихичко сънят
забравен
отлита като вятър...

и ме има
и ме няма
някъде
в безвремие
изгубена...
с топли мисли
във нощта
от теб рисувана...

изящна съм,
и истинска ...
моля те,
хвани ме за ръка...
искам с тебе
да отида...там...
където с другите
не съм била...
===============


С тобой
ИЗ ЦИКЛА "ДРУГИМИ СЛОВАМИ"

На пути
уходящего дня
лишь коснётся
твой образ меня -
и тихонько мечта
забытая
улетает, как ветер,
маня...

я и здесь,
и нигде меня нет,
и потерян
в безвременье след...
тёплой ночью,
тобою нарисованной,
тёплых мыслей
я слышу привет...

я тонка
и реальна вполне ...
вот рука -
прикоснись же ко мне,
чтоб уйти
в эту ночь волшебную,
быть с тобою
наедине...

28.05.2009