Двое

Иван Иванченко 2
                Я дощ із градом               
                І грозою

                Ти прилинула
                Оповила
                Виноградною лозою



                Я морозний ранок
                Зимовий

                В теплий
                Вечір матіоли
                Мене загортаєш
                Знову
                Знову
                І знову...


 
                Я сивий
                Мертвий
                Камінь під горою

                Ти росою
                Оживила
                Троянди запашної



                Я дикий
                Мустанг

                Ти поле хмелю
                Піді мною...