Давайте вiзьмемось за руки

Олександр Мачула
У нас обов’язків, як гною,
повинні ми і тут і там…
Частіш все котиться луною –
сидіти годі по хатах!

Давайте візьмемось за руки
і станемо усі у круг,
щоб в ці сумні часи розпуки
дізнатись, хто нам кат, хто друг.

Поглянем кожному у вічі,
так легше істину пізнать,
щоб не палити потім свічі
і рідних нам не поминать!..

02.04.2018