Я твердо хочу за Тобою йти

Ольга Назарова 4
Прости, Господь,за сумніви мої,
За нарікання і за недовіру.
В моїм житті, як хочеш Ти, чини;
Даруй у всьому мати Твою міру:

У поглядах, думках, у почуттях,
В словах, розмовах, у своїх бажаннях.
Води і направляй на Свій Ти шлях
І удали всі сумніви й вагання.

Я твердо хочу за Тобою йти!
Я хочу Твою волю розуміти.
Я хрест свій хочу впевнено нестИ.
Життям я повноцінним хочу жити.

Ти знаєш шлях - тож попереду йди,
А я послідую, мій Боже, за Тобою.
Мене не підведеш ніколи Ти.
Мій дорогий Господь, щаслива я з Тобою.