Мурат бажама

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Мурат бажа туыпсын сен акпанда
Конілін де уксайды екен ак карга.
Касындагы кудай коскан косагын
Нурияда туган екен акпанда.

Міне бугін сенде келдін елуге
Жасап жатсын тойынды да еліне
Тума-туыс, агайын-дос жиналып,
Куанышпен мерей тойга келуде.

Бізден тілек косагынмен коса агар.
Алдарында алі талай тойлар бар.
Кызынды да кутты орнына кондырып,
Куттыктасын келер жылы кудалар.