Чистий аркуш, мов новий.. З поверненням?

Зозуля Юрий Павлович
до Бога — а хоч й без порога: то з людей пересторога...  ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня

повернувся, — до Душі!
а Вона співати стала...

незнайомії пісні?
де такі Собі й набрала...

безтурботнії, леткІ!!
та не двигають словами...

хочу сам того, чи ні??
і мугикаю ночами...

весь Її репертуар!!!
й начебто лиш починаю...

й другим голосом співаю???
бо на перший — в Неї Дар...