Руськiй мiр...

Дорошенко Константин Петрович
Що шукають російські хлопці,
Заблукавши у наших степах?
По слизькій покотилися стежці,
Мир несуть з автоматом в руках.
Руській мір, кажешь, ти є свобода?
Так звільни напочатку себе.
Не потрібна твоя нам турбота,
Якось краще було без тебе!
Мир російський то є не свобода,
То для нас в домовину є цвях.
Так важка капеланів робота,
Вони самі цей вибрали шлях.
Із осики давай зістругаємо
Кіл великий тому упирю,
Бо пока він живе, ми ховаємо
Наше краще даєм цвинтарю.