1сус хай буде на чол1 усього

Ольга Назарова 4
На перше місце ставимо не Бога,
На перше місце ставимо щось інше-
Тоді нерівна і крива дорога,
Тоді тривога й безпросвітний відчай.

Немає спОкою, не маємо ми радості,
Здається, проти нас усе повстАло;
Усе, що було цінне, було вартісне,
Зненацька знищилось, загинуло, пропало.

І душить біль, гіркі розчарування,
Терзають душу сумніви, питання
І гріх терзає нас щодня прадавній
І день, і ніч, і до самОго рання.

Ісус хай буде на чолі усього-
Лиш Він один є правда і дорога.
Немає неможливого нічого
Для тих, хто покладається на Бога.

Господь Ісус - наш прапор перемоги.
Тож направляй свій погляд на Ісуса.
На рівну виведе Він і пряму дорогу
І удалить всі сумніви, спокуси.

Занурся в Слово Боже з головою-
Воно очистить і обмиє серце.
Хай Дух Святий працює над тобою
І удалить непОтріб увесь мертвий.

Ми всі живі у Господі Ісусі.
У Ньому наше щастя і надія.
Відкрий Йому своє все серце й душу
І Дух Святий всього тебе обійме,

Навчить всьомУ, порадує, утішить,
Дасть мудру Він і якісну пораду.
І відійде тривога, гіркий відчай.
Все зрозуміє Він й тебе не зрадить.