жулдызга

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Жулдызжан, арусын сен ер мінезді.
Шыккансын ортадан сен онегелі.
Акімдік уйымдастырган іс-шаранын,
Аркашан ортасынан корем сені.

Болсанда боевой сен назік жанды.
Біздерде кім айтады сендей анді.
Мадениет саласымен сенбілікті,
Озіне боевой деп берді тагы.

Жулдызжан, онерпазсын, онерпазсын.
Озінде онер ушін жаралгансын.
Салганда тамылжытып казах анін,
Калайша мына журттар тамсанбасын.