на бел... ой мороз-мороз

Владимир Кушарев-Вода
 
  Маразы,маразы
  не марозьце
  мяне...
  Не марозьце мяне...
  I майго каня!

  Не марозьце мяне
  і майго каня
  з грывай белаю.
  ...жонка ў мяне,
  вой,рэўнівая...

 .. Жонка ў мяне
  прыгажунечка
  ...зачакалася
  вой i засумуецца.

  Павярнуся я,
  Дзень сышоў ужо
  ...Жонку абдыму
  напаю каня свайго...

  Маразы,маразы
  не марозьце мяне
  і майго каня...