Кохання

Иванова Надежда Олеговна
Чи є кохання? Ні, немає,
Його не чую вже давно.
Воно в людей, бува, минає,
Як вже пішло німе кіно.

Колись було, я закохалась,
Що так нікому не дано.
Щасливо я тоді всміхалась...
Чи є кохання? Ось воно!

Але тоді я ще не знала,
Що є в житті такий бар'єр,
Як "нерозділене кохання"...
Принаймні, знаю вже тепер.

Чи ви гадаєте, що я
Тоді йому, як є, призналась?
Розкрила справжні почуття —
Що так ніколи не кохалась?

Хотіла би, та не змогла —
Тоді соромилась я сильно.
Ах, як би добре я жила,
Коли б поводилася вільно!

І зараз я його кохаю,
Але не знає він про це.
Живе спокійно і не знає,
Що згодом вирішиться все.

Ось так живу я. Неквапливо,
Але колись забуду я.
Кохання є, але мінливе.
Така історія моя.


02.04.2018