Роберт Геррик. N-175 Юность и старость

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-175) Юность и старость

Бог не прощает юным их промашки,
Но старым любит Он давать поблажки.


Robert Herrick
175. YOUTH AND AGE

God on our youth bestows but little ease;
But on our age most sweet indulgences.