Let the ground

Томас Кромвель
Let the ground be mash under feet
Falling in, giving in to the hollows
Falling in never felt pretty sweet
In the light of the pain that will follow

Though alone is the sin as a seed
Many trees it will foster, my fellows
Hanging stones on a tiniest reed
Rainy days and the thunders will bellow

Let the hound of the devil be scared
Of the passions to which say hello
Once the life found by babies unfair
Turns them adults who will keep it so

Forever


Пусть земля под ногами станет прахом,
Провалишься, осядешь в пустоты;
Падение никогда не было сладким,
Ведь многие мучения сулит.

Хотя грех - одинокое семя,
Во многие древа оно прорастает, друзья;
Булыжники на маленькой тростинке,
Дни, полные дождей, и громы воют.

Пусть гончая дьявола содрогнется от страха
Перед страстями, которым вы раскроете объятия,
Когда дети, несправедливость жизни осознав,
Вырастут во взрослых, которые оставят жизнь такой

Навеки