Сара Тисдейл Ошиблись

Елена Леонидовна Федорова
Sara Teasdale

Fault


They came to tell your faults to me,
They named them over one by one;
I laughed aloud when they were done,
I knew them all so well before, —
Oh, they were blind, too blind to see
Your faults had made me love you more.

Сара Тисдейл

Ошиблись

Пришли сказать: ты — негодяй,
Назвали все твои грехи.
Смеялась громко: о лихих
Проступках знала и вине.
О, Бог, слепым прозренье дай!.. —
Таким люблю тебя сильней.