Якщо нема чого сказати...

Владимир Прохода
Якщо нема чого сказати,
Навпіл розірвана душа,
То краще всього - замовчати,
Не треба братись за вірша...

Щоб не сварились добрі люди,
Читаючи твої рядки,
Химерні думи, то - приблуди,
Що нівечать роки, віки.

Туманять, дурять людський розум,
В багнюці топлячи святе,
Наперекір усім прогнозам,
Себе самого і змете...

Коли захочеться сказати,
Спочатку думи перевір,
Чи зрозуміла б тебе мати,
Читаючи душею твір...


 П.В.М.      27.03.2018г.