Писанку писала

Клавдия Дмитрив
Взялися малята
Писанку писати,
Бо вже завтра  будуть
Пасху  святкувати.

Я також завзято
Писанку писала-
Гілочку вербову
На ній   малювала.

Котики жовтенькі,
Листячко  зелене.
Ангелик торкнувся
Пальчиком до мене.

Гладив по голівці
Мило посміхався,
А тоді  на крильцях
У небо здійнявся.

07.04.2018 р.