На небе зорачкi гараць...

Юрий Боровицкий
***
На небе зорачкі гараць.
Малюся Богу.
Усім, хто будзе праклінаць,
Даю дарогу.
Мяне вы можаце клясці,
Я вас – не стану.
Мяне не збіць з майго пуці.
Лячыце рану
Сваю – праклёнамі другіх.
Малюся Богу.
Вы свой цаніце зорны міг.
Даю дарогу!

08. 04. 2018 г.