Зi святом!

Лана Свет 2
Лоскоче ніздрі запах паски,
З пательні вабить смак ковбаски.
То мабуть свято посприяло -
Весна нарешті вже настала!

І знову радістно лунає голос
Від землі і до небес:
    Христос Воскрес -
            Воистину Воскрес!




    Лана Свет