Чотири весни

Лана Свет 2
Чотири весни сподівань-
Вернути Крим, Донбас, Лугань.
У Ваші стукаю серця
Відчуйте біль, як чую я!
Вже досить множити сиріт,
Жінкам віщати, що удова.
Нестерпна ж для батьків біда.
Коли вже край, та де межа?
Волає тіло і душа.
Нехай закінчиться вона –
третиклятучая війна.

Вже на порозі п’ятий рік,
Та не вщухає сліз потік.
Побійтесь Бога у верхах,
Бо не мине Вас кари час.
Немає глузду, чи бажань?
Міста, дороги будувати,
Села рятувати, піднімати.
Досить скиглить, гроші позичати,
Плануйте, як борги віддати.
Прокинься, владо, схаменись!
Вже досить дбать про гаманець
Я вимагаю лихові кінець!
Кому ж бо вигідна вона –
третиклятучая війна?

До болю хочеться кричати.
Вже не благать, а постріляти!
Скоти, лиходії, досить панувати!
Людей цькувати, останні соки вичавляти.
Націю розумну, добру, щиру –
Досить ганьбити, плямувати.
Ліси, землі грабувати, продавати.
Місце вам за грати!
Невже протягнеться вона,
Задовж ніж друга світова –
третиклятучая війна?.

         
      Лана Свет