День родин

Олександр Мачула
З днем народження щирі вітання!
Щастя, миру й, звичайно ж, кохання!
Ще здоров’я, достатку й добра
принесе хай весняна пора!

В день цей світлий великої Паски
зичу спокою й Божої ласки,
дім щоб ваш був привітним для всіх,
щоб пісні в нім лунали та сміх.

09.04.2018