Отново ден. И Бог е в мен. - Опять день. И Бог во

Мария Шандуркова
***

Отново ден. И Бог е в мен.
Душата ми е нежна и разлистена.
Потапям устни в въздух обновен
и чудеса докосвам истински...
Земята е трапезата пред мен.

9 април 2018 г.
Мария Шандуркова