Тепло Пасхально ночi

Александр Зубрий
Тепло Пасхальної ночі

…Пасхальної ночі завмерло повітря,
То римлянин-вітер ліг спати в траві.
І входить між ребрами холоду вістря,
Бо храм не зігріють свічки воскові.

Та тридцять три зірки, як тридцять три свічки,
Пошлють нам з небес благодатний вогонь!
І буде чудовою радісна нічка –
Зігріється церква між Божих долонь…

10.04.2018