Коротко про головне

Ольга Назарова 4
*******
Цей день відкритий ввесь перед Тобою.
Як хочеш, Господи, щоб я його прожИла?
Наповни все, Ісусе мій, Собою
І дай на все наснаги, вміння, сили.

*******
За все я вдячна, Господи, Тобі.
Зміцняй, веди в щоденній боротьбі.
Все переможу разом із Тобою.
Будь невідступно, Боже мій, зі мною.

*******
Ніхто з Тобою порівнятися не може,
Мій вічний і святий премудрий Боже!

*******
Ти знаєш краще, де потрібно жить
Мені, Господь, бо Ти добра бажаєш.
На Тебе покладаюсь кожну мить-
В Тобі надійного я Друга маю.

*******
Удали всю метушню,
Удали непотріб грішний.
Волю дай чинить Твою
Й славить Тебе, Боже вічний.

*******
Ти Капітан могО життя.
Веди і направляй мене.
На Тебе лиш надіюсь я-
Мене, Господь, не підведеш.