0, 04, 2018 Рефлексия по случаю

Светлая Две Тысячи 10
Купіла парася... І казка гэтая яшчэ не ўся. Яшчэ шмат словаў прыхавалася, мо толькі трэба крыху пачакаць, каб ужо зусім апанаваў адчай. Ды толькі як мне здацца... Прадам я парася... І што? Куплю слана!