10, 04, 2018 Рефлексия по случаю 2

Светлая Две Тысячи 10
Наступным разам пра каханне ўжо!
Паміж змаганнем за Свабоду знойдзецца хвілінка бо.
А можа і дзень ці год. Бо выбірае лідэра народ!
Сярод ...
Куды ні ткні, сядзіць заўзятар барацьбы...
Хто з ямінай, хто з хабарам...
І хтосьці не бярэ з іх аніякай мзды,
Працуе задарма, за пернік з-за мяжы!
Худы...
Усход ці Захад розніцы не бачу...
Але, мо проста да мяне не далятае перніка таго і пах...