Роберт Геррик. N-185 Бог III

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-185) Бог (III)

На языке святом веками
Бог "всё во всём" зовётся нами.


Robert Herrick
185. GOD

God, in the holy tongue, they call
The place that filleth all in all.