Круто

Несуразная
У горячому жовтні осіннім вогнем
Його краплинами ти відривався від неба,
Просипався на застиглу землю дощем
Саме тоді, коли в тобі була така потреба!
А твої очі блиском крижано-синім
Собою міцно закохали кожну мить.
У них спалахують такі живі надії,
В них видно, як іноді твій світ болить.
По твоїх жилах протікає метал свободи.
Ти- цінність розуму, скутість емоцій.
Еталонний нащадок козацького роду.
У грудях шаленіє жаром сонце.
Патріотизм та гідність. Правда й честь.
Ти Батьківщини любляча дитина!
З тобою - вогонь усіх лютих сердець
Та й ті, для кого понад усе Україна.
Незабаром до тебе ще й море прилине,
Приборкаєш його вітра та хвилі.
Будеш привозити засмагу та перлини,
Акцент інших країн, усмішки милі.
Капітан кине стрімко в океан свій Буяр,
Пестити слух буде його величний подих.
Скрізь тисячі танет спеки та бурь
Ти відшукаєш завжди шлях по зорях.
А поки тижнями тебе чекаю вдома,
Дарую затишок, міркую про вечерю,
Прагну хоч трохи зняти твою втому.
Торкаюсь тілом, розчиняюся душею.
Це щастя, коли знову поєднана родина
Палити разом, підспівувати Брутто,
Цілуючи, сидіти довго на твоїх колінах
Огортатися твоїми обіймами. Круто.
Тобою дихати, серцебиттям долоні гріти.
Поряд з тобою просто, єдиним, бути.
До одуріння твоїй присутності радіти!
Відчувати себе дружиною. Насправді круто.