Роберт Геррик. N-8 Господь непостигаем

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-8) Господь непостигаем

Богоисканье тяжко, но Творца
Постичь, каков Он есть, - труд без конца.


Robert Herrick
8. God not to be comprehended   
      
‘Tis hard to finde God, but to comprehend
Him, as He is, is labour without end.